Bjørnstad går videre etter to år i BSK – Bækkelaget

Bjørnstad går videre etter to år i BSK

Som flere har visst i en god stund har Mats Bjørnstad valgt å spille for Runar fra neste sesong. Spilleren som kom til BSK for to sesonger siden fra Tønsberg Nøtterøy har vært viktig i målvaktsteamet sammen med Nikolai Wiig fra dag en.

Målvakten har spilt 55 kamper for BSK gjennom de to årene i klubben, hvor 6 av kampene har vært i EHF cupen. I tillegg har han vært match avgjørende i flere kamper når han har kommet inn for å stenge buret. Senest i kampen mot Kolstad var han inne for å sikre seieren med en god prestasjon.

– Det jeg kommer til å savne mest med bsk er uten tvil det fantastiske samholdet vi har fått i garderoben. Vi har hatt det gøy på trening hver dag og jobba sammen for å prestere. Beste opplevelsen er nok turene vi fikk ute i Europa. Det var en ny opplevelse som det var veldig morsomt å få oppleve. Jeg tror også disse turene gjorde samholdet bedre. Jeg tar med meg fine minner og mange nye kompiser fra tiden i bsk! Sier Mats Bjørnstad

Foto: Beate Oma Dahle

Keeperkollega Nikolai Wiig takker Bjørnstad for tiden i BSK:

– Vi har sammen blitt et sterkt målvaktspar, og Mats har vært en trygghet for meg på kamp, treninger og sosiale settinger. Han bidrar alltid med mye gode, morsomme kommentarer på sin helt særegen måte. Han kommer til å bli enormt savnet av gutta! Runar er heldige som får han, og jeg håper inderlig han fortsetter å levere varene videre både på banen, utenfor banen og ved pokerbordet…

Keeperkollegaene sammen for BSK. Foto: Beate Oma Dahle

– Vi ønsker Mats lykke til videre i Runar. Han har gjort en veldig god jobb de siste to årene, alltid et høyt nivå på det han foretar seg og en veldig trivelig gutt, sier Jørgen Laug.

BSK takker Mats for to kjempe fine år med klubben.

Foto: Beate Oma Dahle