Seime klar for BSK – Bækkelaget

Seime klar for BSK

Bækkelaget Håndball er glade for å kunne ha med oss Leander Seime på venstrekanten fra kommende sesong. Seime kommer fra Bergen Håndball.

Den 23 år gamle bergenseren har siden 2017-18 sesongen spilt for Bergen/Fyllingen, men nå går turen til hovedstaden og nye eventyr i Bækkelaget.

– Jeg valgte BSK fordi jeg følte meg klar for å prøve noe nytt. Så når de tok kontakt og fortalte planen så var jeg veldig giret på å bli en del av det. Med de spillerne som er der, og de spillere de har hentet så tror jeg dette kan bli veldig bra. Jeg har et veldig godt inntrykk av klubben. De har i flere år vist at det er en klubb man kan utvikle seg til å bli en god håndballspiller. De har fått frem veldig mange landslagsspillere og utenlandsproffer. Det er noe jeg drømmer om og føler BSK kan hjelpe meg med, sier Leander.

Leander Seime i aksjon for Bergen. Foto: Kjell Eirik Henanger

Seime har denne sesongen spilt 22 kamper for Bergen, og har scoret 57 mål. Han er ser frem til å spille de neste årene for BSK, og hva han kan bidra med i laget.

– Jeg ser frem til å komme i gang med et nytt kapittel i Oslo. Jeg kjenner mange av gutta som er i klubben i dag så ser frem til å treffe de igjen. I tillegg gleder jeg meg til å ha en tett og god dialog med trener-teamet slik at vi sammen kan få til noe bra her i BSK. Jeg er en spiller som kan lage mål ut av ingenting. Jeg kan score de enkle målene, men drar også frem noen godbiter. I motsetning til mange andre kanter er jeg kraftig, så det er bra trøkk i det som kommer. Utenfor banen er jeg en mer rolig type, men på banen kommer galskapen frem. Når fløyten går, slås bryteren på og jeg er klar for en fight.

Bryteren til Leander er slått på. Foto: Njål Arnar Johansen

Hovedtrener Jørgen Laug er glad for å ha fått på plass en ny venstrekant i Leander for kommende sesong.

– Når det ble klart at Huse dessverre forlater oss så har vi lett etter en erstatter og er glad for å kunne si at Leander skal spille for oss fremover. Leander er en spiller som er dyktig i avslutningene og har et bra tempo i tillegg til å være en fin lagspiller. Jeg tror dette kan bli en bra match, Sier Laug.

BSK ønsker Leander velkommen til klubben!

Foto: Tove Lise Mossestad