Vår nye kaptein – Bækkelaget

Vår nye kaptein

Peter Dahl Christensen kom til BSK før forrige sesong. Nå er han valgt ut til å være kaptein for herrelaget.

Det er en ydmyk 24 åring som har fått på seg rollen som kaptein for herrelaget kommende sesong. Han er selvfølgelig stolt, og gleder seg en masse til å lede laget.

– Det er selvfølgelig en stor glede å bli utnevnt til kaptein i laget! Jeg liker å ta ansvar og gleder meg til å ta fatt på oppgaven denne sesongen. Når det er sagt, består laget av mange ledertyper som også liker å gå foran. Jeg er sikker på at sammensetningen av spillertyper vil bidra til en veldig god kultur, sier Christensen

Peter for BSK i EHF. Foto: Beate Oma Dahle

Peter hadde en god første sesong i BSK med mye ansvar som playmaker, og 103 mål på 22 kamper.

Hovedtrener Jørgen Laug er fornøyd med valget han og guttene har tatt foran sesongen.

– Peter har vokst seg inn i en naturlig lederrolle i gruppa. Han har en rolle på banen der han går foran og setter en god standard i tillegg så har han personlige trekk som gjør han egnet til en slik rolle. Han er ikke bestandig den som snakker høyest, men når han sier noe så er det veloverveid og fornuftig. Han har i tillegg en evne til å få med seg andre til å ta lederroller gjennom å delegere og gi plass, noe som er viktig for oss som lag sånn at vi har mange som ønsker å dra gruppa i riktig retning.

Lagkompis og bakspiller Samson Kallestad er også full av gode ord for sin nye kaptein.

– Peter som kaptein passer midt i blinken. Han er en type som går foran i treningsarbeidet, samtidig som han ikke redd for å si ifra hvis ting ikke er som forventer. Han er også en som går foran på banen, og tar ansvar innad i gruppen for å oppnå best mulig resultat.

Peter holder peptalken før kampstart. Foto: Ulrik Rød