Forsvarssjef Kallestad forlenger – Bækkelaget
Foto: Ulrik Rød

Forsvarssjef Kallestad forlenger

Samson Bjørke Kallestad kom til Bækkelaget for to sesonger siden fra Viking (nå Ryger). Siden den gang har han rukket å få med seg et sluttspill, EHF cup mot tre utenlandske motstandere og spilt med mange medspillere han ser som sine venner i dag.

– Jeg ønsker å forlenge kontrakten min i BSK fordi jeg ser muligheten for å utvikle meg videre i klubben. Jeg stortrives i miljøet og byen, og har lyst å være videre på den positive utviklingen klubben har hatt! Sier Kallestad

Samson Kallestad skal snart ta fatt på sin tredje sesong i BSK. Foto: Ulrik Rød

I løpet av tiden har den høyreiste bakspilleren spesielt blitt en viktig del av BSKs forsvar. Tidligere forsvarssjef Sigurd Jensen sin skade forrige sesong gjorde at Kallestad måtte ta et større ansvar. Det løste han bra, og har denne sesongen fått det store oppdraget av hovedtrener Laug. Men bakspilleren har ambisjoner om mer enn å være sjef i BSKs forsvar.

– De 2 årene jeg snart har hatt i BSK har vært veldig givende. Jeg har fått utfordret meg sportslig i form av Europa-spill og kamper mot god motstand. Jeg har fått vært endel av en kompisgjeng på turer, samtidig som jeg har fått sterke vennskap utenfor banen. Jeg vil fortsette den sportslig positive utviklingen med laget. For min egen del vil jeg fortsette å bygge på mine kvaliteter i forsvar, samtidig som jeg vil være med å bidra mer i angrepsspillet.

Jørgen Laug er kjempe fornøyd med å få med seg Kallestad videre.

– Veldig gledelig at Samson blir med videre, han har blitt en viktig spiller både på og utenfor banen på de to årene han har vært til oss. I tillegg til å være en meget god forsvarsbauta for oss er han også en naturlig ledertype som går foran i treningshverdagen og en viktig brikke i den gode treningskulturen vi jobber for hver dag, sier Laug.

Samson i forsvars aksjon mot KRS. Foto: Ulrik Rød