Sebastian Reiersen signerer for BSK – Bækkelaget

Sebastian Reiersen signerer for BSK

Bækkelaget er stolte av å skrive en 3 årsavtale med den unge målvakten Sebastian Reiersen. Reiersen har spilt hele sin håndballkarriere i BSK, og tar nå steget opp på herrelaget.

Reiersen har allerede denne sesongen fått seg mye verdifull erfaring fra toppnivået. Fra nesten starten av sesongen har han vært en fast inventar på herrelaget på treninger og kamper. Sammen med Simen Westby skal han danne BSKs keeperpar fremover.

– Jeg er svært fornøyd med å signere med moderklubben min, og kunne videreutvikle meg i Bækkelaget. Jeg har spilt håndball i klubben siden jeg var 11 år, og oppleves godt å kunne fortsette her på senior og elitenivå! Mine mål for de neste årene, er å utvikle meg til en god elitemålvakt- gjennom erfaringen og oppfølgingen jeg får i treningshverdagen, med gode trenere og medspillere! Jeg ser frem til og gleder meg stort til tiden i Bækkelaget de neste årene! Sier Reiersen.

Sebastian Reiersen i aksjon mot KRS. Foto: Ulrik Rød

Hovedtrener Jørgen Laug er fornøyd med å få med seg den unge målvakten.

– Moro at en lokal gutt som har tatt store steg blir med oss videre i flere sesonger. Vi ønsker å satse på Sebastian og være med på å utvikle han til en toppmålvakt i ligaen. Han er allerede langt fremme og med hard jobbing de neste årene er jeg sikker på at vi sammen skal få ut det store potensialet som han innehar. Sammen med Simen har vi et spennende målvaktspar i tiden som kommer.