Dahl Christensen forlenger med BSK – Bækkelaget

Dahl Christensen forlenger med BSK

Bækkelaget håndball er fornøyde med å kunne signere en ny to års avtale med Peter Dahl Christensen (25). Dahl Christensen ble før sesongen utnevnt til kaptein, og er viktig for BSK både på og utenfor banen.

Bakspilleren kom til BSK for to år siden fra Fold og 1 divisjon. Han har siden den gang vokst voldsomt både erfaringsmessig og spillemessig. Han er også klar på hva som er målet videre for laget fremover og denne sesongen:

– Jeg føler jeg har hatt en fin utvikling de to siste sesongene i BSK og trives godt her. Nivået i ligaen blir bedre og bedre, og det er spennende å være en del av. Jeg ønsker at vi som lag skal klare å heve bunnnivået og bli et lag som presterer stabilt godt gjennom en hel sesong. Vi har vist et høyt toppnivå, men har vært for ustabile i prestasjonene. Ved å beholde store deler av stammen i laget, tror jeg det vil være gode muligheter for det. Jeg ønsker å være en viktig brikke i den prosessen og fortsette å ta individuelle steg. Det blir en tøff innspurt og vi er nok avhengige av å plukke poeng i de fleste kampene for å nå sluttspillet. Jeg har allikevel stor tro på at vi klarer det og er veldig sulten på sluttspillplass! Sier Peter Dahl Christensen

Kaptein Peter med noen velvalgte ord før kamp. Foto: Ulrik Rød

Så langt denne sesongen i serien har Dahl Christensen scoret 97 mål på 18 kamper og har assistert sine lagkompiser 64 ganger. Og viktigheten på bakspilleren sin er hovedtrener Jørgen Laug klar på:

– Det å få med Peter videre er veldig gledelig, han er en sentral brikke i laget vårt, både på og utenfor. Han har tatt store steg siden han kom til oss for to år siden fra Fold, han har utviklet seg til å bli en meget god spiller og går i tillegg foran for å skape en god treningskultur i laget vårt. Dette er et godt signal for hele klubben vår at vi klarer å holde på en av våre største profiler og gir masse motivasjon til å jobbe på videre, sier Laug.