Ny kantspiller på plass fra kommende sesong – Bækkelaget

Ny kantspiller på plass fra kommende sesong

Bækkelaget håndball er stolte av å kunne annonsere at vi har signert Dag Hafsengen Olsen fra Follo. Den lysluggede høyrekanten har signert en toårsavtale med BSK.

Hafsengen Olsen blir hentet fra førstedivisjonsklubben Follo HK, men kantspilleren spilte sine barndomsår i Siggerud IL. Så langt denne sesongen har han spilt 16 kamper i førstedivisjon, og har på disse kampene scoret 37 mål. Nå er han fornøyd med å kunne signere med BSK som han ser på et steg opp i karrieren, og gleder seg til å komme i gang.

– Jeg har valgt å signere for BSK fordi jeg tror det er det riktige steget å ta videre for min egen del. Det er definitivt et steg opp for meg. BSK er en klubb jeg har sett en del på de siste årene, og hele tiden tenkt at det er en klubb jeg har lyst til å spille for. Så jeg er glad for å nå signere for klubben. Jeg har et veldig godt inntrykk av BSK både i måten jeg har blitt møtt på hittil og selvfølgelig sportslig sett. Folk jeg har snakket med som kjenner til klubben, har snakket varmt om den og har gjort at jeg føler meg trygg på at jeg har gjort riktig valg. Jeg gleder meg allerede til å komme i gang, sier Hafsengen Olsen.

Hafsengen Olsen i aksjon for Follo. Foto: Tor Solstad

Han er klar på hva ambisjonene til både BSK og seg selv skal være fremover.

– Jeg tenker at dette er et lag med en god spillerstall som skal være med å kjempe på øvre halvdel av tabellen. De har vist det i år at de har et høyt toppnivå og kan slå de aller fleste lag i ligaen. Jeg gleder meg til å få være en del av det, og er sulten på å vise hva jeg kan bidra med inn i laget. For min egen del så har jeg lyst til å utvikle meg videre og bli så god som mulig.

Foto: Tor Solstad

Hovedtrener Jørgen Laug er veldig fornøyd med å få på plass sin nye høyrekant.

– Vi gleder oss til å få Dag med på laget og ser frem til å bli bedre kjent med han. Dag er en spiller som har levert godt på høyrekanten til Follo over tid nå og var moden for å prøve seg på et høyere nivå. Siden vi var ute etter en ny høyrekant så passet det derfor bra med en overgang til oss og vi tror Dag sine ferdigheter vil passe bra inn i måten vi ønsker å spille på, sier Laug.

Velkommen til BSK Dag!