G18 videre i Lerøy – Bækkelaget

G18 videre i Lerøy

Vårt flinke G18 lag kvalifiserte seg i helgen til sluttspillsrunden av Lerøy 22/23 i Drammenshallen 6 og 7 mai. Det gjorde de på mesterligvis i helgens runde mot tøff motstand i Tønsberg mot Runar og Charlottenlund.

BSK har gjennom hele Lerøyserien kjempet mot klubbene Charlottenlund, Runar og Fjellhammer om videre avansement til sluttspillet. Runden før den i helgen gikk BSK på et tap mot fjerdeplassen Bjørnar i Lørenskoghallen, og videre spill kunne se mørkt ut. Hovedtrener Alexander Linløkken Pettersens sine spillere har virkelig brettet opp ermene etter tapet for Bjørnar, og slår i de siste kampene nettopp Fjellhammer (22-18), Charlottenlund (30-20) og Runar (33-21) for å sikre seg førsteplassen i sin avdeling.

Mot Charlottenlund blir bakspiller Emil Havsgård og strekspiller Axel Skaarnæs toppscorere med sju kasser, og nevnte Axel scorer flest mot Runar med 10. Begge spillerne er også nr 2 og 3 på toppscorerlista i avdelingen kun slått av Andreas Holm fra Bjørnar.

Axel Skaarnæs satte 17 mål for BSK i helga. Foto: Ulrik Rød

Totalt blir det sju seire og kun et tap for de gule og blå gjennom Lerøyserien. Totalt scores det 246 og slippes inn 187.

BSK møter i kvartfinalen Ryger Stavanger som kom på 3 plass i sin avdeling.

Husk at du kan være med å støtte BSK med din Grasrotandel: