Rifseim-Sjøstrøm er med på linja videre – Bækkelaget

Rifseim-Sjøstrøm er med på linja videre

Henrik Rifseim-Sjøstrøm og Bækkelaget håndball er enige om en ny ettårsavtale for linjespilleren.

Rifseim-Sjøstrøm kom for fire år siden til junioravdelingen til BSK, men ble raskt med å trene med herrelaget. Siden det har han fortsatt å ta steg og muligheter når de har bydd på seg. Så langt denne sesongen står linjespilleren med 20 mål på 26 skudd. Det gir han treffsikkerhet på 74.07%, og blant ligaens mest treffsikre spillere. Han har ambisjonene klare for den kommende sesongen, og er klar for å ta opp konkurransen med lagkamerat Christoffer Langerhuus på linja.

– Jeg er storfornøyd med å få forlenget avtalen med BSK, det viser at de har troen på meg og dette er en god følelse å avslutte sesongen med. Neste sesong kan jeg bidra stort fremover på banen, men har også ambisjoner om å bli en toveis-spiller som bidrar i forsvar også. Mine målsettinger for neste sesong er å klamre til meg mer spilletid. Christoffer har vært god denne sesongen, men vet jeg kan utfordre spilletiden hans neste sesong, Sier Rifseim-Sjøstrøm

Rifseim-Sjøstrøm i aksjon mot Haslum. Foto: Ulrik Rød

Bækkelagets hovedtrener Jørgen Laug er fornøyd med å få med seg den unge strekspilleren, og er klar på at mulighetene ligger tilrette for å etablere seg enda mer på laget.

– Henrik har gjennom de siste årene vist god fremgang og utviklet seg til å bli en verdifull spiller for oss til tross for at han har en rolle med varierende spilletid. Han er en fighter som alltid gir 100% og er veldig dyktig til å lese spillet inne på linja som gjør at han ofte er tilgjengelig for de andre spillerne. Nå håper vi at han skal ta videre steg og etablere seg ennå mer på laget i sesongen som kommer og ser frem til å jobbe sammen videre, Sier Laug.