Kjartan Johansen klar for EM med Færøyene – Bækkelaget

Kjartan Johansen klar for EM med Færøyene

Færøyene sitt landslag ble søndag klare for Europamesterskapet i Tyskland. Og med vår bakspiller Kjartan Johansen på laget.

Færøyene klarte å sikre seg plassen etter å være blant de 4 best plasserte lagene som havnet på tredjeplass i sin gruppe. Det var takket være en god målforskjell at landslaget klarte å sikre seg. 10 mål i minus gjennom kvaliken holdt mot lagene som de kjempet mot som også hadde 4 poeng.

– Det var et helt surrealistisk følelse. Dette er noe jeg bare har drømt om og så nå at faktiskt ha kvalifisert oss er stort. Det er selvfølgelig gøy at det bliver i Tyskland, folk går høyt opp i håndballen der og det bliver spennende at få lov til at oppleve stemningen, sier Kjartan Johansen

Dette er første gang et færøysk A landslag kvalifiserer seg tit et mesterskap.

Grattis til Kjartan og resten av de færøyske landslagsspillerne! Blir artig å følge dere i
januar.

Kjartan og resten av de færøyske gutta klare for EM i Tyskland. Foto: Ukjent