Kontrakt for Goksør Bjerkrheim x2 – Bækkelaget

Kontrakt for Goksør Bjerkrheim x2

Goksør Bjerkrheim er kjente navn på høgda og nå er det klart at både Julius og Jonatan blir BSK-spillere fremover. Begge to har signert kontrakter med A-laget og går inn som ferske spillere i troppen. 

Julius har tidligere vært knyttet til A-laget vårt gjennom hospiteringsavtaler og ble i årets sesong lånt ut til Nordstrand. Dessverre røyk han korsbåndet i fjor høst og er fremdeles i opptrening etter det. Nå gjør han uansett comeback som fullverdig A-lagsspiller og har blikket festet på en retur til håndballbanen i løpet av høsten en gang.

«Det er utrolig gøy å få muligheten, jeg har jo vært i junioravdelingen til bsk tidligere, og da er det veldig kult å komme opp på A-laget. Det virker som en spennende spillergruppe med mye trøkk, noe jeg ser veldig frem til å være en del av» Sier Julius.

Jonatan kommer også fra Nordstrand der han har vært en del av klubbens fremgangsrike 06-årgang og i tillegg gjort seg bemerket på seniorlaget i 1.divisjon i årets sesong. Selv med sin unge alder har han allerede rukket å gjort et godt inntrykk på treningene og vil helst sikkert prøve å stikke hodet frem når kampene starter til høsten. 

«Syntes det er veldig spennende, og gøy. Er jo noe jeg har drømt om lenge, og føler at BSK er det riktige for meg nå, og er det som kan hjelpe meg til og ble en enda bedre håndballspiller. Målene mine for de kommende sesongene er og ha en god utvikling, og selvfølgelig holde meg skadefri. Jeg håper også etterhvert at jeg kanskje kan bli en sentral spiller i laget.» Sier Jonatan.

Hovedtrener Jørgen Laug:

«To unge og spennende spillere som det er en glede å ønske velkommen til Bækkelaget. Vi kjenner jo til begge godt fra før, spesielt Julius, men det skal bli moro å jobbe med de fast fremover. De skiller seg ut med en fantastisk god treningsinnsats og flotte holdninger som gjør at med det talentet de også besitter så er det muligheter til å nå så langt de vil. Med en god treningshverdag og kontinuitet i hverdagen fremover så skal man se at utviklingen vil blomstre videre, kanskje får vi se de bidra i Rema 1000-ligaen allerede til høsten.»