VM starter i dag for Solheim og Norge – Bækkelaget

VM starter i dag for Solheim og Norge

Bækkelagsspiller Sondre Solheim har blitt tatt ut til å representere Norge under Junior VM i Tyskland og Hellas.

Den første kampen for Norge i VM starter allerede i dag mot Danmark kl 17:00 i Athen. Resten av gruppa til Norge består av Ungarn og Argentina. Norge møter Ungarn på torsdag kl 12:15, og Argentina på fredag kl 14:30.

I oppkjøringen til mesterskapet har Solheim og Norge spilt Scandinavian Open i Danmark mot Sverige, Portugal og Danmark. Det har endt med tap mot alle nasjonene, men vår man på høyreback har levert bra inn mot mesterskapet. To mål mot et sterkt Danmark, fire mot Portugal og to mål mot Sverige.

Hans Gran som nå har signert for Fjellhammer, men fortsatt står i BSK er også med på VM.

BSK ønsker Norge, Solheim og Gran masse lykke til nede i Athen.