Emil Havsgård – Håper å se mange kjente i hallen på søndag – Bækkelaget

Emil Havsgård – Håper å se mange kjente i hallen på søndag

Etter den imponerende seieren mot Viking TIF, er det allerede klart for en ny utfordring når serieleder Kolstad gjester på søndag. Med et stjernegalleri som preger det norske landslaget, venter en spennende kamp for Emil Havsgård og resten av herrelaget fra BSK.

«Disse kampene er det vi lever for, og jeg gleder meg virkelig til søndagens utfordring. Det blir en spennende mulighet til å teste våre ferdigheter mot et sterkt Kolstad-lag. Jeg er klar til å gi alt på banen» sier den unge bakspilleren til BSK.

«Det er fantastisk å kunne møte spillere jeg har sett på TV siden barndommen. Å nå konkurrere mot verdensklasseutøvere er en unik mulighet. Jeg håper å se mange kjente fjes på tribunen på søndag. Vi trenger den støtten vi kan få fra tribunen.«

Søndag klokka 16:00 er det avkast i Ekeberghallen. Billetter får du kjøpt her: