Dolberg – I kveld blir det en tett og spennende kamp – Bækkelaget

Dolberg – I kveld blir det en tett og spennende kamp

Etter seieren borte mot Fjellhammer sist lørdag er det duket for en spennende hjemmekamp mot Haslum i kveld 19:30 i Ekeberghallen.

Både BSK og Haslum kommer fra hver sin sterke seier mot henholdsvis Fjellhammer og Bergen. Haslum ligger før kampen to plasser og to poeng foran BSK. BSKs bakspiller og toppscorer Jens Plougstrup Dolberg er klar for matchen og er tydelig på hva som skal til for å få alle poengene til å bli igjen på Bekkelagshøgda:

«Det er disse kampene som er artige å spille. Det kommer til å bli en tett og spennende kamp mot Haslum i kveld. Vi må virkelig være på vårt hvasseste i dag både bakover og fremover. Og vi må sette et skikkelig tempo fremover.» sier Dolberg

Vi håper å se deg der i Ekeberghallen kl 19:30!