Solheim fortsetter i BSK – Bækkelaget

Solheim fortsetter i BSK

Bækkelaget Håndball er glade for å ha med oss Sondre Solheim videre de neste to årene i gult og blått.

Høyrebacken kom til Oslo og BSK for to sesonger siden fra Trondheim og Charlottenlund Sportsklubb. Han har spilt 45 kamper og scoret imponerende 115 mål for klubben siden den gang.

Solheim har trivdes godt både i BSK og i hovedstaden, men skulle gjerne sett at årets sesong hadde gått litt bedre:

– Det har vært morsomt og lærerikt å spille for BSK de siste 2 årene, jeg føler jeg har utviklet meg mye. Jeg hadde selvfølgelig håpet på litt bedre resultater men vi får bruke det som motivasjon til å stå på ut sesongen og trene godt fram til neste sesong for å bli et enda bedre lag. Målet for neste sesong må vel være å bli et mere stabilt lag, hvor vi får mere stabile prestasjoner, og det er noe jeg absolutt har troa på. Jeg trives godt i Oslo, det er mye å gjøre og alt her er nærme og lett tilgjengelige. I tillegg har jeg fått nye gode kompiser som jeg trives godt med.

Hovedtrener Jørgen Laug er fornøyd med å få med sin felles trønder videre:

– Vi er veldig glade for å kunne få med oss Sondre videre de neste to årene. Han har utviklet seg på en flott måte og er i dag en viktig spiller for oss. En tvers igjennom seriøs spiller som alltid går foran i treningsarbeidet og som er med på å sette en god treningskultur. Det er viktig for kontinuiteten vår og få med slike spillere videre.