Havsgård forlenger med BSK – Bækkelaget

Havsgård forlenger med BSK

Emil Havsgård har spilt i Bækkelaget siden han første gang rørte en håndball. Nå forlenger han med klubben til 2027.

Den unge bakspilleren har allerede rukket å være med herrelaget til BSK i tre sesonger, og har fått opparbeidet seg en større rutine enn mange andre spillere i en alder av 19 år. Denne sesongen har Havsgård også fått virkelig fart på sakene med 58 scoringer på 23 kamper.

Emil er glad for å kunne signere en ny avtale med BSK, og har ambisjonene klare for de kommende årene:

– Jeg velger å signere ny kontrakt med BSK fordi jeg trives godt i klubben, med de andre spillerne og med trenerapparatet. Jeg tror det beste stedet for meg å utvikle meg videre som håndballspiller, er å bli i moderklubben min, i mitt vante miljø, med familie og venner rundt meg. Jeg er enda bare 19 år, og har ikke dårlig tid med tanke på å dra videre. Målene mine for de 3 neste årene er å utvikle meg videre som håndballspiller, og bli en viktig spiller for BSK og i REMA1000-ligaen. Jeg vil bruke de neste årene på å komme nærmere å få oppfylt drømmen min, som er å spille i en av de beste ligaene i utlandet, og forhåpentligvis også på landslaget.

Emil Havsgård klar for 3 nye år i BSK.

– Både jeg og hele klubben er veldige glade for at en lokal gutt som Emil har lyst å fortsette utviklingen sin i Bækkelaget. Han har vært med oss lenge allerede til tross for sin unge alder, og nå står han på kanten av å virkelig slå gjennom og vi skal sammen sørge for at han tar de neste nødvendige stegene. Han er et godt forbilde for alle de unge spillerne i klubben og en som alltid møter på trening med et ønske om å bli bedre. Forhåpentligvis får vi mye glede av Emil de neste årene, sier hovedtrener Jørgen Laug.