Herman Schultz blir gul og blå – Bækkelaget
Foto: Harald Gründel

Herman Schultz blir gul og blå

Bækkelaget håndball kan med stor glede fortelle at fra neste sesong er Herman Schultz en del av klubben. Bakspilleren kommer fra Fjellhammer.

Spilleren som er født i 2001 har gjort det godt for Fjellhammer i Rema 1000-ligaen denne sesongen. Han står med 88 mål og 94 assist på 22 kamper for de grønne.

Selv mener han at BSK er et naturlig valg for han videre i karrieren:

– Da pratet med Jørgen Laug ble jeg overbevist om at det var et passende steg for meg både som spiller og som person. Utenfra virker det som en klubb med et godt sportslig miljø, et godt trenerteam og en offensiv spillergruppe som ønsker å utvikle seg videre. Det gleder jeg meg til å bli en del av. Jeg har ambisjoner om å hevde meg blant de beste i ligaen og da må jeg utvikle de kvalitetene jeg allerede har, samt lære noe nytt. Det tror et miljøskifte kan bidra til. I tillegg ønsker å bidra til en god treningskultur slik at vi som lag kan ta steg mot sluttspillplassene de neste sesongene. 

Hovedtrener Jørgen Laug har fulgt med på Schultz over en lengre periode, og er fornøyd med å ha signert sin nye spiller.

– Herman er en spiller vi har fulgt over en lengre periode, spesielt hans gode utvikling denne sesongen har vært moro å se. Vi får en duellsterk spiller med stor arbeidskapasitet i begge ender av banen inn i laget, og ikke minst en lederskikkelse som går foran i alt han foretar seg. Vi har troa på at dette blir veldig bra.