Henter utenlandsproff hjem til Norge – Bækkelaget

Henter utenlandsproff hjem til Norge

Fra og med neste sesong bytter Trym Skoglund ut Handbollsligan med Rema 1000-ligaen. BSK håndball er stolte av å kunne se han i gult og blått fra kommende sesong.

Skoglund har en lang erfaring på norskt toppnivå med spill både for Falk, Fjellhammer og Nøtterøy, men de siste to sesongene har han spilt for svenske Karlskrona. Playmakeren er klar på valget sitt, og veien videre for både han og BSK:

– Grunnen til at jeg valgte BSK var fordi det passet godt med ønsket mitt om å bo i Oslo og kunne spille håndball på toppnivå. Bsk er en etablert klubb i Rema-1000 ligaen med gode tradisjoner med å få opp unge talentfulle spillere. Også synes jeg det er spennende at det blir en del utskiftninger i laget til neste år, da får man en mulighet til å forme laget litt på nytt og det kan ofte gi positive utslag. Målene og ambisjonene mine er å fortsette å utvikle flere deler av spillet mitt. I tillegg håper jeg å kunne bidra med erfaring og være med på å hjelpe og utvikle de unge talentfulle spillerne som finnes i klubben. Så har jeg også ambisjoner om at vi som lag skal ta noen steg framover. 

Hovedtrener Jørgen Laug er glad for å få inn en god ballfordeler i laget sitt:

– Trym er en spiller som har lang fartstid i norsk håndball, men de siste to årene spilt i svensk håndball, en rutinert spiller som kan komme inn i laget med litt erfaring. Han er en veldig dyktig playmaker som har sin spisskompetanse i å gjøre de rundt seg bedre, i tillegg til en flott ro i spillet sitt. Vi tror at dette blir en veldig god match for alle parter.