Olseth klar for BSK – Bækkelaget

Olseth klar for BSK

Marius Olseth slutter seg til Bækkelaget fra og med kommende sesong. Venstrekanten som er født i 2004 har signert en to årsavtale med klubben.

BSK klarte ikke å få med noen av poengene borte mot Nærbø, men har fått har fått med seg en kantspiller hjem i bagasjen. Marius Olseth som ut denne sesongen spiller for moderklubben Nærbø flytter til Oslo og Bækkelaget til sommeren. Han har målsettingene klare for veien videre for både seg selv og klubben.

– Når jeg fikk dette prosjektet presentert av Jørgen virket det veldig spennende og med tanke på min egen utvikling er BSK et veldig godt alternativ. Mine ambisjoner er å utvikle meg som håndballspiller å bli så god som mulig. For klubben sin del tenker jeg at sluttspill er en ambisjon vi bør ha.

Marius vil passe godt inn sammen med en god stamme av spillere født i 2004 i klubben, og har spilt flere landskamper sammen med BSK gutta. Han står med 28 kamper og 88 mål for LM04.

Hovedtrener Jørgen Laug er glad for å få sikret seg den unge kanstspilleren:

– Det blir moro å få Marius inn i laget fra kommende sesong, en spennende ung gutt som er klar for å ta nye steg. Han er en god toveisspiller som kan bekle flere posisjoner i forsvar i tillegg til å ha en nese for mål, han passer også veldig godt inn i vår profil som en treningsvillig og sulten type.