Ny keeper på plass – Bækkelaget

Ny keeper på plass

Bækkelaget er stolte av å kunne annonsere at Sondre Orheim vil kommende sesong våkte målet for klubben. Orheim signerer fra første divisjonsklubben Melhus og for 2 år frem.

Keeperen og Melhus endte på en fjerde plass forrige sesong i førstedivisjon, og endte med det i en kvalik mot KRS. Eliteserielaget KRS måtte ut i 3 kamper, og det var mye takket være Orheim som står med en redningsprosent 39% og 16 redninger i kamp to. I tillegg står han med den høyeste redningsprosenten i førstedivisjon. Nå gleder han seg både til ny by og ny klubb.

– Å signere for Bækkelaget føltes veldig riktig for meg etter noen sesonger i 1.divisjon. Det er gode spillere i Bækkelaget, og jeg tror det vil bli en treningshverdag som kan hjelpe meg med å utvikle målvaktspillet mitt. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye lagkamerater og ny by. Sier Orheim

Hovedtrener Jørgen Laug er også fornøyd med å ha fått på plass sin nye keeper.

– Vi er alle veldig glade for at det lyktes å få Sondre på plass i klubben. Det er en spiller vi har jobbet lenge med og han har vist med sitt spill de siste sesongene at han er en spiller som er overmoden for å ta et steg opp fra 1.divisjon nå og vi tror han kan passe veldig bra inn hos oss. Vi får en ambisiøs og superseriøs type inn i laget som kommer til å være med å sette en god standard i hverdagen og med sitt store vinnerinstinkt i tillegg sørge for at målvaktsteamet også kommende sesong vil holde et høyt nivå. Sier Laug.