Velkommen Jacob Niss – Bækkelaget

Velkommen Jacob Niss

Jacob Niss (17) har signert en 2-års kontrakt med Bækkelaget

Jacob er en spennende ung høyre kant fra Kolbotn. Han kommer til Bækkelaget etter en sesong i Follo sin rekruttstall og går nå inn i et team med Dag Olsen og Mads Ødegård på vår høyre side. Jacob har levert gode prestasjoner i både Lerøyserien og 2.divisjon for Follo i inneværende sesong og har i tillegg fått prøvd seg i en håndfull kamper i 1.divisjon. Nå er han klar for å ta et steg videre og har signert på en 2-års kontrakt med BSK. Jakob selv sier dette om hvorfor han har valgt å spille i gult og blått de neste årene: «Jeg valgte å signere med BSK av flere grunner, BSK er en etablert eliteserie klubb og jeg får nå mulighet til å teste meg på høyeste nivå. Jeg hadde også kjennskap til spillerstallen og trenerteamet før jeg signerte og vet det er ett godt og seriøst miljø. Jeg ser frem til en spennende og lærerik sesong med BSK og gleder meg til utfordringene som kommer

Hovedtrener Jørgen Laug sier dette: «Vi har i sesongen som har vært slitt litt med helsa til våre høyre kanter og har sett behov over tid for å forsterke oss med en tredje spiller på den posisjonen. Når det ble mulig å få Jacob inn i laget vårt var det en mulighet vi så på som god, og vi er veldig glade for at han hadde lyst å komme til oss. Jacob er en treningsvillig og ambisiøs spiller som kommer til å passe godt inn i vår gruppe. Vi har skrevet en kontrakt på 2 år for å ha et langsiktig perspektiv med håp om at han på sikt kan etablere seg som en Rema 1000-liga spiller.