Møter Nordstrand i 2.runde NM – Bækkelaget

Møter Nordstrand i 2.runde NM

Årets tre første runder i NM er berammet og det er nå klart at Bækkelaget kommer inn i 2.runde. Der venter våre venner fra Nordstrand i et prestisjefylt lokaloppgjør. Det begynner å bli noen år siden sist møte mellom lagene, men nå er det altså klart igjen, kampen om høgda skal igjen spilles og det er helt sikkert mange som gleder seg til akkurat det.

Kampen mot Nordstrand blir sesongens første offisielle kamp og den skal spilles innen onsdag 21.august i Nordstrand Arena.

Skulle det bli seier i 2.runde så venter vinneren av Toten HK og Ull/Kisa i runde 3. Den kampen skal være ferdigspilt innen tirsdag 27.august.

Fjorårets Norgesmesterskap endte med en tidlig exit i 3.runde mot Falk, men det er nye muligheter kommende sesong og med NM-finalene tilbake i Spektrum i romjula er det virkelig en godbit som ligger i potten. Følg med for nøyaktig beramming av dato og klokkeslett i 2.runde.