Seier mot Runar – Bækkelaget

Seier mot Runar

Etter to tap på rad mot henholdsvis Fyllingen og Elverum, smakte det utrolig godt med seier 30-28 over Runar.

Dette var en kamp gutta på papiret helt klart burde vinne, men etter seks spilte kamper er det liten tvil om at årets Postenliga vil bli jevnere enn noen gang, og at undervurdering vil bli hardt straffet.

Og det skulle vise seg å bli en tett og jevn håndballkamp. Lagene byttet på å lede hele 1. omgang, og noen få sekunder før slutt ledet Runar med ett mål, men suser av et skudd fra Christian o`Sullivan gjorde at det stod 14-14 til pause. Andreomgangen startet nervøst fra vår side, og Runar kunne feste grepet med en tidlig tremålsledelse. Det tok hele syv minutter før hjemmelaget fant tilbake til nettmaskene, og meldte seg på i kampen igjen. Knapt to minutter før slutt ledet hjemmelaget 29-26, og de fleste av de 300 tilskuerne på tribunen trodde at kampen var avgjort. Men det skulle vise seg at publikum måtte smøre seg med tålmodighet, for ett minutt senere var stillingen 29-28. Heldigvis hadde hjemmelagets venstrekant, Anders Tverdal bestemt seg for et tosifret antall scoringer og med sin tiende scoring for kvelden, fastsatte han sluttresultatet til 30-28. Ved siden av Tverdal med sine 10 scoringer ( på 10 forsøk !!! ), viste sisteskansen Emil Ljungman seg fra nok en umulig side, noe han mottok bestemannsprisen for.

Til tross for at det svingte mye i prestasjoner, så smakte dette utrolig godt med 2 poeng, og selv om vi har skader på viktige spillere, tar resten av gutta ansvar og rir av stormen på en meget tilfredsstillende måte. Neste kamp er ikke før lørdag 13. november, borte mot gull-favoritt Haslum, med landslagsprofilen Erlend Mamelund i spissen.  På papiret er dette en meget tøff kamp, men gutta fra høgda akter ikke å selge seg billig.

Vi oppfordrer derfor alle BSK/NIF – supportere til å ta turen til Nadderudhallen, lørdag 13. november, og heie frem gutta!