Endelig en seier! – Bækkelaget

Endelig en seier!

Tirsdagens oppgjør mot Sandefjord var på mange måter en nøkkelkamp for begge lag.

Med treninger både 1. og 2. juledag skulle vi sørge for å være godt rustet til årets siste seriekamp, og det var tydelig at alle var klar over hvor viktig den var. Våre gutter var godt fokuserte i forberedelsene til kampen og vi fikk en veldig god start på kampen. Godt forsvarsspill og kontringer fikk oss raskt foran i målprotokollen, men så begynte det å kladde. Vi brant fem 100% sjanser så og si på rad, og hjemmelaget fikk etterhvert overtaket.

Heldigvis kunne vi ta en time-out og få snakket om arbeidsoppgavene. Petter kom inn i forsvaret, og sammen med Anders Myhra fikk de etterhvert god kontroll i midtsonen. Vi fikk kjempet oss foran igjen, og gikk til pause ett mål foran, 12-11.

I pausen ble vi enige om å holde på forsvaret og å sette et høyere tempo i fremoverspillet.

Lagene fulgte hverandre tett i starten på den andre omgangen, og i noen minutter ble det scoret mål i hvert angrep i begge ender av banen. Da stod Christian, som ble kåret til BSK/NIFs beste spiller, frem og smalt inn flere av sine totalt syv mål. Vi fikk etterhvert tak på dem i forsvar, og de siste 15 minuttene viste vi oss som et bedre lag enn Sandefjord. Anført av en til tider strålende Simen Strømberg klarte våre gutter gang på gang å trenge igjennom hjemmelagets forsvar, og vi kunne strekke hendene i været da sluttsignalet lød.