For en deilig fredagskveld! – Bækkelaget

For en deilig fredagskveld!

BSK/NIF gikk fra å lede 6-3 etter 10 minutters spill, til å ligge under 8-12 etter 23 minutter.

Da tok Scheie time-out, og ved pause sto det 11-12. En strålende Jungman holdt gutta inne i kampen.

2. omgang var en oppvisning i godt håndballspill. BSK/NIF løste oppgaven i angrep mot et offensivt Bergenslag, vi satte sjansene, det ble mindre tekniske feil og halveis i omgangen ledet vi 18-16. Fyllingen slapp litt til, men etter 20 minutter, med tre måls ledelse, så ikke BSK/NIF seg tilbake.

Fremdeles med storspill av Jungman, forsvaret stod opp for hverandre, Stian scoret dagens mål, gutta var disiplinerte og vant til slutt 28-23.

Jungmann fikk vel fortjent bestemannspremie.

Kampen til mandag mot Haslum (som vant sin kamp) fortjener fulle tribuner, folkens; MØT OPP! Kampen går kl. 19.00 på Niffen.