Ruud Tovås holdt BSK inne i kampen – Bækkelaget

Ruud Tovås holdt BSK inne i kampen

Det var en meget god Ruud Tovås som holdt Bækkelaget lenge inne i kampen, men med så mange bom som det ble idag så hjalp det lite. I tillegg storspilte Drammens keeper Kolstad Holm.

Kampen var jevn lenge, men Drammen klarte å få 15-12 til pause. Etter hvilen var det ikke noe som stemte og Drammen dro ifra og det stod 20-12 etter 36:27. Det trettende og fjortende målet kom i 37. og 46. minutt og da var det lite å gjøre med Drammen som går opp til 20 poeng mens BSK blir stående på 13. Kampen endte 26-19. Bestemannsprisene gikk fortjent til keeperne !

-Jeg er ikke sånn kjempefornøyd, men jeg synes resultatet lyver litt. For vi kommer til en del bra sjanser, men vi får for mange bom, sier trener Tom-Eirik Skarpsno til Nordstrand Blad.