God start, men poengtap i sluttsekundene – Bækkelaget

God start, men poengtap i sluttsekundene

Det startet veldig bra og Runars trener Leif Gautestad måtte ta timeout allerede etter 3. minutter, da ledet BSK 4-0. Og de ledet 6-0. Runar skjøt mye utenfor og BSK gikk opp til 11-4 og hadde på det meste en 8 måls ledelse. Litt ujevnt utover i omgangen men jobbet seg likevel til klare 17-11 til pause. Hauge styrte mye av spillet og Sandven/Sundal kom til med skudd.

Etter pause kom Runar sterkt tilbake og scoret 5 på rad. Og det skulle etter hvert bli jevnt og etter 45 minutters spill var vi på uavgjort. Runar tok over ledelsen , men BSK ga aldri opp og jobbet seg inn i matchen og klarte å komme foran med 27-26 i det siste minuttet. Dommeren viser passivt tegn, men når skuddet går på keeper og utover sidelinjen blir det ikke passivt på de få sekundene som er igjen. Desverre avsluttes det for tidlig og et skudd på keeper gir Runar et rush og scoring i siste sekund. 27-27. Nicolay Hauge fikk bestemannsprisen.

BSK har nå 3 poeng mer enn Haslum som ligger på kvalikplassen når det gjenstår kun to serierunder. BSK har igjen Halden (b) og Fyllingen (h), mens Haslum har igjen Falk (b) og Runar (h).