To viktige poeng mot Fold – Bækkelaget

To viktige poeng mot Fold

Søndag 16 februar gikk turen for de gule og blå Ducksa til Rykkinnhallen for å møte Fold-St.Hallvard. BSK kom fra to kamper som har vært veldig jevne, og har kun fått med seg et poeng. Derfor skulle man tro at det var et heltent lag vi fikk se entre parketten, men det ville seg dessverre ikke helt i starten. Inn mot kampen fikk vi gode nyheter med Roald Lien sin skade mot Halden ikke var så alvorlig som fryktet, og han var klar til spill igjen mot Fold.

Nesten hele første omgang ble for BSK en lang stor oppoverbakke med kladding under skia. Mye skuddbom og tekniske feil sørger for at Fold får bygget opp på det meste en 4 målsledelse til det var igjen 10 min av første omgang. Et par bytter med Christian Ekeberg inn på kanten og Oscar Lysgård inn som bakspiller klarer BSK å hente inn ledelsen til Fold, og går til pause med stillingen 15-15. Det store minuset er at Jon Reistad må ut med en skade i første omgang grunnet skulderen.

Emil Midtbø Sundal skyter inn 12 kasser til tross for en treg start på kampen. Foto: Ulrik Rød

Andre omgang fortsetter BSK det gode spillet de avsluttet med i første, og bygger seg kjapt opp en ledelse. Etter mye skuddbom fra kaptein Sundal i første sitter nå skuddene også for ham, og Fold velger derfor å legge et frimerke på Rema 1000-Ligaens toppscorer. På det aller meste leder BSK kampen med 7 mål. Tilslutt vinner de gule og blå med 4 mål på bortebane, og tar med seg 2 poeng hjem til høgda.

«De første 30.min var relativt rufsete på flere parametere. Dårlig konsentrasjon i avslutninger (vi kommer til mange sjanser). Også har vi fokus på feil saker, dommere og annet tjafs. Det får vi rettet på i pausen, spesielt bedre fokus på oss selv. Dessverre så fikk vi en liten skade på Resistad så da valgte vi å sette inn Roald på 2ér plass, og med Egil i midten får vi litt mer kjøtt i forsvaret, det funket ganske bra. Oscar gjør sin klart sterkeste kamp i gult, det var gøy» Sier hovedtrener Skarpsno om den rufsete starten, å ha med seg to forsvarssjefer og hvem han syntes utmerket seg i går.