Uavgjort i Bergen – Bækkelaget

Uavgjort i Bergen

Søndags kveld var BSK i Fyllingsdalen for å spille sin 13. sesongkamp. Det endte med poengdeling og kun ett poeng til hvert av lagene.

Det ble hele 70 mål denne kampen, som beskriver kampens høye tempo. Bækkelagets beste spiller Emil Midtbø Sundal mener at BSK blir preget av blant annet en dårlig start.

– Rar kamp hvor det renner inn i begge ender. Dårlig start av oss, men vi henter oss inn i slutten av 1. omgang og leder med tre mål til pause. I 2. omgang legger Fyllingen om til 5-1-forsvar, og da sliter vi litt mer, forteller Sundal.

TOPPSCORER: Emil Sundal fortsetter å score mål, og scorer 9 mål denne kampen. Foto: Beate Oma Dahle

Nicolay Hauge sier seg enig i det Sundal forteller.

– Vi har bra angrepsspill, men vi sliter litt i 1. omgang da vi slipper inn 18 mål. Vi gjør noen avgjørende feil i slutten av 2.omgang, som nesten kostet oss poeng i dag. Vi får heller ikke helt flyt når de legger ut til 5-1-forsvar. Men alt i alt ok, deilig med 1. poeng, sier Hauge.

LESER SPILLET: Nicolay Hauge leser spillet og ender opp med hele 10 assister mot Fyllingen. Foto: Beate Oma Dahle

Bækkelagets høyrekant Markus Fartum er fornøyd med 35 mål fremover, men mener at like mange mål bakover er ikke optimalt.

– Det er deilig at vi tar med oss ett poeng på en dag hvor vi sliter såpass i det defensive. Vi produserer 35 mål fremover, så det er ikke der vi skal være misfornøyde, men like mange mål bakover er ikke ønskelig. Kampen står og vipper helt på slutten, og kunne gått alle veier. Denne sesongen har vi flere ganger stått i en situasjon hvor det er spennende mot slutten og lykkes, men denne gangen gikk det ikke hele veien inn, sier Fartum.

ERFARING: Markus Fartum og resten av Bækkelagsgutta begynner å bli vant til spennende og nervepirrende kampslutter. Foto: Beate Oma Dahle

Neste kamp er hjemme mot Drammen på søndag 06.12 kl. 18:00. Kampen spilles i Nordstrand Arena, og vi gleder oss til å ha virtuelle tilskuere med oss denne kampen også! Kampen sendes på direktesport og du kan kjøpe din virtuelle billett ved å vippse 50kr til «10669». Virtuelle vafler og pølser selges også.