Videre til semifinale! – Bækkelaget

Videre til semifinale!

I kveldens kvartfinale i NM G20 kjempet våre gutter hardt hele kampen igjennom

Selv om våre motstandere fra Bergen «kun» kom med 8 utespillere og 2 målvakter til Bækkelagshallen, visste vi på forhånd at det var meget høyt nivå på de som hadde tatt turen. Spesielt de to venstrehendte bakspillerne, Eivind Tangen og Harald Reinkind er i toppklasse og det har de vist gjentatte ganger i Postenligaen.

Våre gutter var fast bestemt på å holde tempoet i kampen oppe, mens FyllingenBergen gjorde sitt for å dra tempoet ned. I perioder føles det ut som at vi står 2 minutter i forsvar og spiller 10 sekunder i angrep. Den største forskjellen på lagene i første omgang var at mens vi skjøt deres gode målvakt i «verdensklasse», klarte bortelaget å ende deres lange angrep med scoringer.

Til pause var stillingen 9-14.

I garderoben i pausen bestemte gutta seg for å spille mer kollektivt og samtidig støte enda høyere på deres gode skyttere. FyllingenBergens ledelse ble raskt spist opp, men vi klarte ikke å komme oss foran i målprotokollen før det var igjen ca. fem minutter. Det ble en meget tett og jevn andreomgang hvor lagene til tider scoret annenhver gang, men viktigst av alt for oss var at vi scorte fler enn motstanderen og dermed kunne gå seirende av banen med 23-22.

Pluss til Christian og Espen som styrer skuta godt fremover, og Petter som kjemper hele kampen igjennom i forsvaret. Deilig var det også å se at debutant Ørjan Gabrielsen viser seg frem i den andre omgangen med et par viktige nettkjenninger.