LEGEA CUP 2011. – Bækkelaget

LEGEA CUP 2011.

På åpningsdagen til Follo Trykk Arena møtte BSK/NIFs menn hjemmelaget Follo HK til kamp i Legea Cup. Arrangøren innviterte til fest og moro, mens selve kampen til tider bar preg av at begge lag er inne i noen tøffe treningsuker.

Bsk/Nif havnet tidlig bakpå, men takket være et solid forsvarsspill holdt avstanden seg på 2-3 mål gjennom hele omgangen.

Til pause sto det 14-11 i favør hjemmelaget.

Etter en meget konstruktiv prat i garderoben ved halvtid med oppklaring av et par misforståelser viste Bsk/Nif seg fra en bedre side i 2. omgang. Forsvaret satt om mulig enda bedre enn i 1. omgang og vi fikk satt noen enkle kontringer. Anført av en til tider strålende Christian O’Sullivan løste også angrepsspillet seg og de, for anledningen, hvitkledde kunne dra i land en fortjent seier med sifrene 26-24!

Senere i kveld venter ny kamp mot Oppsal.