Bækkelaget Håndball Elite-Halden Topphåndball, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Bækkelaget

Bækkelaget Håndball Elite-Halden Topphåndball, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Søndag 6. oktober tar Ducksa i mot Halden til hjemmekamp i Rema 1000-ligaen. BSK har på sin side 5 poeng på de første 3 kampene, og har kun avgitt poeng borte mot Follo. Halden på sin side står med 1 seier, og 2 tap. Seieren for Østfoldlaget kom hjemme mot Haslum i forrige runde.

Før søndagens kamp i Nordstrand Arena hadde hovedtrener Skarpsno dette å si om motstander, og hva fokus har vært inn mot kamp:

«Halden er som de fleste andre i Rema 1000 ligaen tøffe å møte. Særlig har de en bra målvakt i Obling fra Danmark, får han klaff så er de tøffe. Samtidig har de gode skyttere bak i banen. Handler mye om hvordan vi får temmet dem. Vi trenger er bra samspill mellom forsvar og målvakt. Fokuset har som det har vært hittil i år på BSK. Videreutvikle det vi er i gang med i alle fasene av spillet. En ting vi selv synes vi kan bli enda skarpere på er kontrafasen. Håper det kan komme til syne på søndagen.»

Så blir det spennende å se om BSK klarer å overliste en god keeper, og stoppe noen skytter på søndag. Vi sees i hallen!!