Endelig starter Rema 1000-ligaen igjen! – Bækkelaget

Endelig starter Rema 1000-ligaen igjen!

Onsdag om en uke er det endelig klart for å kaste ball i Nordstrand Arena. På besøk får vi det storsatsende Trondheimslaget Kolstad.

Kjøp billetter her: https://bsk.woow.no/#!/match/buy/521

Gutta i Bækkelaget har gjennom sommeren jobbet godt for å komme seg i form, og har fått de nye spillerne inn i systemet. Endelig skal vi også få sett dem i aksjon for BSK i en tellende kamp.

– Vi har lagt bak oss en 6 uker lang oppkjøring og vi er godt fornøyd med det vi har fått gjennomført. Treningskampene har gått litt opp og ned, men jeg synes at vi på vårt beste viser et hyggelig nivå, sier hovedtrener Jørgen Laug.

– Folk vil se et nytt Bækkelaget i år, borte er mange av de som har dratt lasset over flere sesonger, men vi har en veldig spennende gjeng i år også. Jeg synes vi har en fin bredde der alle 17 i A-stallen konkurrerer om spilletid og ikke minst flere unge hospitanter som tar spennende steg og som vi allerede i år kan stifte nærmere bekjentskap med. Gruppa har vært veldig flink til å ta eierskap i den prosessen vi er i, slik at vi kan fortsette å ta steg på veien til å bli et ordentlig godt lag.

Det vil være et stjernespekket Kolstad som tar seg turen til Oslo onsdag 07.09. Spillere som Torbjørn Bergerud, Magnus Gullerud og Vetle Eck Aga er landslagsspillere for herrelaget til Norge, men det stopper ikke bare der. Sigvaldi Gudjonsson (tidligere spilt i Elverum) og Janus Smarason er også spillere som er hentet inn før denne sesongen.

– Nå gleder vi oss til seriestart, og nok en gang møter vi Kolstad i første runde. Forskjellen er at det Kolstad-laget vi slo to ganger i fjor og det vi møter i år er vesentlig forsterket. De har i gang et fascinerende prosjekt der oppe, og allerede på onsdag så kommer altså verdensstjerner som Smarason, Bergerud, Gullerud og Gudjonsson til Nordstrand Arena. Men vi går på med godt mot, er det noe vi har vist tidligere så er det at håndball er et lagspill og at alt er mulig, men skal vi ha en sjanse må vi nok ha godt støtte på tribunen og mønstre alt vi har av krefter, sier Laug.

Mens BSK spiller sin aller første kamp for sesongen mot Kolstad. Så vil Kolstad allerede tjuvstartet med kamper mot Drammen x 2, Tiller og Nærbø. Første kampen mot Drammen endte 28-26 til trønderne.