Tøff kamp. To debuter mot Elverum – Bækkelaget

Tøff kamp. To debuter mot Elverum

På onsdag var det duket for kamp mellom BSK og Elverum i Terningen Arena. Elverum var ute etter å sikre grepet rundt seieren i Rema 1000-ligaen, og BSK kjemper for å klarte opp på den lukrative 4 plassen med tanke på sluttspillet.

I kampen er det Elverum som kommer best ut ifra start, og får satt en del gode gjennombrudd og langskudd. Samt at BSK snubler litt til å begynne med. Elverum bygger seg kjapt en ledelse på tre mål, og fortsetter å bygge den opp mot pause. Stillingen er 19-13 til hjemmelaget når lagene går til pause.

Etter pause fortsetter Alexander Blonz og Simen Pettersen for Elverum å sette sjansene, kontringene og straffene sine på lekkert vis, og det blir vanskelig for BSK å ta noe igjen på Elverum i kampen. Dessverre ender det da med et 38-27 tap for gutta fra høgda.

«Mot Elverum stod alt vi gjorde til stryk. Både innstilling, fightervilje og det håndballmessige var for dårlig. Greit Elverum er gode, men så gode er dem ikke. Skal vi ha sjans mot et så bra lag så må alt klaffe og innstillingen være til stede. Så ikke ut som vi trodde på det, og da blir det tøft.» Sier Tom-Eirik Skarpsno etter kampen.

Noe av det positive som vi kan ta med oss fra denne kampen er at Trym Johnsen er tilbake i form etter skadeavbrekk tidligere med storspill både i går og på søndag mot Nærbø. I tillegg får flere unggutter også prøvd seg. Fredrik Syversen som tidligere i sesongen debuterte leverte en sylfrekk assist inn til linja. Marcus Gehrken og Georg Eilertsen får sine debuter, og førstnevnte scorer også to mål mot Elverum.

«Vi har litt skader og sykdom, så da tok vi med noen 18 åringer. Markus Gehrken fikk sine to første elitemål, det var gøy. Ellers hadde Fredrik Syversen er par fine innspill, det er gutter for framtiden.» Sier Skarpsno.

Neste kamp for elitegutta er hjemme søndag 8 mars mot Drammen.