Tre unge talenter skriver kontrakter – Bækkelaget

Tre unge talenter skriver kontrakter

Bækkelaget er veldig glade for å annonsere at tre unge lokale spillere har valgt å signere lengre kontrakter med klubben. Dette gjelder Ivo Bendik Hopp Auganes, Sander Stensrud og Axel Skaarnæs.

Alle tre har trent regelmessig med A-laget gjennom hospiteringsavtaler denne sesongen og alle tre har innhopp i Rema 1000-ligaen allerede, men nå er det klart at de skal tilhøre A-laget fast fremover og vil være sentrale i lagets videre langsiktige satsning. 

Ivo og Sander har vært en del av Bækkelagets gode 04-årgang siden de startet å spille håndball for mange år siden og det er ekstra gledelig å se at de nå gjennom hardt arbeid og pågangsmot har gjort seg fortjent til å bli fullverdige A-lagsspillere. Axel, som også er 04-årgang, kom til BSK for to år siden fra Kolbotn, og har etter en flott utvikling de siste årene nå tatt steget opp blant de store gutta. Dette hadde Ivo og Axel å si:

«Jeg er veldig stolt over å signere med BSK i tiden fremover. Det føles godt å vite at barndomsklubben ønsker å satse videre på meg. Mine mål for de tre kommende sesongene er å bli en viktig brikke i spillerstallen.» sier Auganes

«Det føles veldig godt og har vært et mål lenge, det er utrolig gøy målene man har satt seg blir virkelighet. Kubben viser godt tillit til 04 årgangen og mine mål for de neste 3 årene er å spille seg mer og mer inn som en rema-1000 rolle, og forhåpentligvis stå på rekke med fler av oss ung gutta jeg nå har spilt med de siste 2 årene.» sier Skaarnæs

Hovedtrener Jørgen Laug sier følgende:

«Det er alltid moro når en klubb som Bækkelaget kan signere unge lokale spillere på kontrakter som fullverdige A-lagsspillere. Disse tre har jobbet hardt over lang tid for å komme seg dit de er i dag, de har talentet i orden, men det som virkelig skiller de ut fra mange andre er dedikasjonen og treningsvilligheten, dette er gutter som aldri hopper over en trening eller som slurver med noe som helst. Jeg har fulgt de gjennom tiden både på 04- og rekruttlaget i Bækkelaget og ikke minst på Wang og kan med sikkerhet si at dette er gutter med gode verdier i bunn. Selv om de fortsatt har litt å jobbe med før de er klare for å etablere seg på det aller øverste nivået så er det en betryggelse å vite at det ikke kommer til å stå på innsatsen eller motivasjonen. Nå gjelder bare å rade opp mange gode hverdager i et godt treningsmiljø over tid så vil vi forhåpentligvis se at utviklingen fortsetter like bra som den har vært frem til nå.»