Seime forlenger med BSK – Bækkelaget
Leander Seime mot Drammen i Nordstrand Arena. Foto: Ulrik Rød

Seime forlenger med BSK

Bækkelaget Håndball er fornøyde med at vi får med oss Leander Seime også neste sesong. Seime som kom fra Bergen Håndball før sesongen har virkelig levert varene i BSK.

Venstrekanten har før kampen i morgen mot Halden scoret 77 mål for BSK denne sesongen. Passende antall for mannen med nr 77 bakpå drakta, men han vil nok ikke la det hindre han å prøve å score igjen i morgen. Kantspilleren har også denne sesongen vist seg som en av klubbens mest treffsikre spillere med å sette 74.04% av alle skudd i mål. Han er nå fornøyd med å kunne fortsette et år til i gult og blått.

– Forlenge med bsk er utrolig deilig. Eg ser virkelig frem til et nytt år. Troppen er omtrent den samme inn mot neste sesong, som gjør at når sesongen er over kan troppen bruke mye tid inn mot en ny sesong på å bli bedre samspilt. Eg har fått en stor rolle i dette laget. Neste sesong blir min 7.sesong i eliten så eg håper på å kunne hjelpe laget med den erfaringen eg har fått og spesielt hjelpe dei yngre spillerene til å ta det neste steget. Får vi flere konkurranse dyktige spillere blir hverdagen på trening bedre og vi kan jobbe steinhard med målsetningene våre, sier Leander Seime

Han har også tydelige ambisjoner for neste sesong for seg selv og laget.

– Mine personlige målsetninger neste sesong er å spille mest mulig og forsette å holde meg skadefri som i dette året. Eg skal prøve å gjøre det eg kan så vi kan bite fra oss neste sesong. Ser virkelig frem til en ny sesong.

Leander i aksjon for BSK. Foto: Ulrik Rød

Hovedtrener Jørgen Laug er strålende fornøyd med å få på plass en god kantspiller, men også en god lagspiller i Seime.

– Det siste året har vi blitt kjent med Leander og det har vært en glede for hele laget. Han er en sprudlende type som er en lagspiller av rang og på toppen av det hele en meget god håndballspiller. I samarbeid med Christian har han gjort venstrekanten vår til en solid posisjon som stort sett alltid leverer et høyt nivå og en styrke for laget. Det er ikke mange her til lands som er dyktigere til å sette ballen i mål fra dårlige vinkler og har på den måten «reddet» laget ut av vanskelige situasjoner mang en gang. Vi er veldig glade for at han har valgt å signere på en ny kontrakt og fortsette den gode utviklingen sammen, sier Laug

Nr 77 Seime setter en av 77 mål for sesongen. Foto: Ulrik Rød