BSK signerer unggutt fra Nordstrand – Bækkelaget
Foto: Nordstrand

BSK signerer unggutt fra Nordstrand

Bækkelaget håndball er glade for å kunne signere en 3 års avtale med Teodor Bjerke Retvik. Retvik kommer fra naboklubben Nordstrand IF.

Bakspilleren er glad for å ta steget opp til BSKs herrelag, og bli en del av laget:

– Jeg valgte BSK fordi jeg tror det er et lag hvor jeg kan utvikle meg mye de neste årene. Treningshverdagen de tilbyr er meget bra, og med alle de andre unge spillerne i troppen tror jeg dette kan bidra til en god hverdag på laget. Jeg synes der har vært veldig gøy på prøve-treningene og derfor når jeg fikk et kontraktstilbud valgte jeg BSK. Sier Retvik

Hovedtrener Jørgen Laug er fornøyd med å få inn en sterk spiller i forsvar:

– Teodor er en spiller som vi har fulgt lenge og som har imponert oss med sin utvikling i Nordstrand. Han har siden jul hospitert jevnlig med oss og nå var det naturlig å ta steget fast opp i vår treningsgruppe. Det er moro å se en ung gutt med spisskompetanse i sitt forsvarsspill og som legger mye innsats inn i å bli en god toveisspiller. Vi håper at vi sammen skal klare å hente ut potensialet som ligger der slik at han blir en god eliteseriespiller for oss etter hvert. Sier Laug