Dolva klar for BSK – Bækkelaget

Dolva klar for BSK

Jesper Dolva født i 2006 tar to år i gult og blått fra kommende sesong. Linjespilleren har denne sesongen spilt for Haslum.

Dolva var med på laget som spilte både G20 finale og finale 8 for Haslum i februar. I tillegg har han notert seg for 32 scoringer i 2 divisjon. Nå er han klar for nye utfordringer med BSK.

– Da jeg fikk et tilbud fra Bækkelaget føltes det riktig for meg. Ett av mine mål har vært å spille i Rema 1000 ligaen kommende sesong, men det aller viktigste er treningshverdagen min. Jeg ser på dette som en stor mulighet for å utvikle meg videre. Jeg gleder meg til å komme i gang med treninger og bli kjent med laget og trenerteamet. Sier Dolva

Hovedtrener Jørgen Laug er fornøyd med å ha fått en ny mann inn på linja.

– Jesper er en spennende ung linjespiller som vi gleder oss til å få inn i laget vårt. Han er ambisiøs, treningsvillig og har alt på plass for å ta de stegene som må til for å komme seg opp et elitenivå. Vår jobb blir og hjelpe til i utviklingen så godt som mulig, og med det utgangspunktet er vi helt sikre på at det kommer til å bli veldig bra. Sier Jørgen Laug